KONYA / BOZKIR - Bozkır Zengibar Anadolu Lisesi

Bozkır Zengibar Anadolu Lisesi

Yukarı Mahalle Ahmet Yaşar Caddesi No5 BOZKIR KONYA
Vizyon
Hep en iyiyi hak edenler olarak; Cumhuriyetin temelini oluşturan demokrasiyi okul yaşantısının her alanında yaşayıp yaşatan, çevreye saygılı, üreten ve sorgulayan, ilgi ve yeteneklerine uygun hedeflerine, çağdaş dünyanın olmazsa olmazı olan yabancı dilleri öğrenerek, kararlı adımlarla ilerleyen, hayatın her alanında başarılı, kendisini ve ulusunu seven bireyler yetiştirerek yarınların aydınlık yüzü olmak istiyoruz.
Misyon
Şehiriçi servisler ve yaya olarak sağlanabilmektedir.
Şehir içi servisler kullanılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Yukarı Mah. Ahmet Yaşar Cad. No:5 (Merkez) BOZKIR/KONYA Posta Kodu: 42630 Adres Kodu: 2237229147
İL MERKEZİNE 116 KM DİR.OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Puansız
VOLEYBOL, FUTBOL, MASA TENİSİ, ATLETİZM (İLÇE VE İL DÜZEYİNDE)
Diğer Hususlar
 Her yıl 2. Dönem sonu 12. Sınıflar için mezuniyet programı hazırlanmaktadır.  2015 – 2016 eğitim öğretim yılında Çanakkale’ye gezi programı düzenlenmesi planlanmaktadır.  Her eğitim öğretim yılı için 15 sınıfımızın toplum hizmeti çalışmaları (En az 15 saat olmak üzere) devam etmektedir.